Frisyrinspiration

Yellow Ferry vill sätta guldkant på alla dina dagar. Få dig att hitta den där lyxbohemiska och starka känslan av att varje dag, vardag som helg, är en möjlighet att göra det du vill. I dag tränar vi på att bli lyxbohemer från topp till tå med inspiration från den här videon…

Njut av kvällen!

Spetsduksglädje

När regnet smattrar mot rutorna sitter vi helst inne i värmen och myser, tittar på bilder och finner inspiration, både från svunna tider och nuet… Den här magiska spetsduken hittade vi på Portobello Road i London. I någon form tror och hoppas vi att den kommer ligga till grund för Yellow Ferrys nästa klänning.

Hoppas du njuter av en härlig söndag!

yellowferry

En glittrande julhälsning

Den härliga julen är här och 2013 lider mot sitt slut. Här i skärgården blåser det salta vindar och snön lyser med sin frånvaro, men julkänslan brukar komma i takt med glöggen, pepparkakorna, julgranen, familjen och vännerna. 2013 har varit ett spännande år och vi ser verkligen fram mot 2014, speciellt i februari då vår webbshop öppnar och de utvalda härliga butikerna börjar sälja kläderna. Visst är det en härlig tanke att du kan handla dina klappar hos Yellow Ferry nästa jul?

Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi hoppas att du tar chansen att fånga din dröm och ser till att den blir verklighet, med ett nytt år kommer möjligheterna.

Yellow Ferry, mode, boho

Andas

1J3B0073 fix

Andas lugnt!   

Kan man lätt glömma bort när man har mycket omkring sig och lever i ett lyckorus. Vi tog en långpromenad bland sjöbodar och kobbar. I dag känns det riktigt bra och vi njuter av alla `Gilla´ och andra fina kommentarer vi fått om Yellow Ferry.